Barnehagesokker til storebror

Nå og da får jeg strikket litt, og akkurat for tiden skifter jeg på å strikke ulldress til lillebror og barnehageustyr til storebror (genser, ullbukse, ullsokker,luer osv) til barnehagestart i august. I går kveld ble ullsokkene til storebror ferdige, og de falt i smak med en gang. Og det var jeg glad for, for nå begynner han å bli så stor at han vet meget godt hva han liker og IKKE liker. Sokkene er strikket i raggegarn fra viking. Garnet gled greit på pinnene, men syntes at det fliset seg fort opp, men viking har noen flotte farger, så da gjør det ikke noe om det litt kronglete å strikke med. Disse sokkene er strikket på pinne 3, etter en god, gammel sokkeoppskrift som jeg har brukt flere ganger tidligere, og jeg har strikket de litt store, slik at de kan passe utover høsten. Så får vi se hvor lang tid det tar før den ene sokken har mistet sin partner, som som alle vet, sokker har en tendens til å inngå en hurtig skilsmisse…

sokker2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *