Sokker med hullmønster

Jeg har hatt noen riktige gode dager og da har jeg prøvd å plukke opp pinnene igjen, og sannelig har jeg ikke klart å bli ferdig med et par sokker! Opprinnelig hadde jeg brukt popcorn fra dale i brettekanten øverst, men fant fort ut at det ble veldig uryddig i forhold til mønsteret som druknet i små ullballer, derfor rakk jeg opp hele greia, og begynte på nytt, og jeg er glad jeg gjorde det. Jeg er mye mer fornøyd med dette resultatet. Garnet er Silja, og pinnene mener jeg å hukse var 3,5. Opprinnelig er det ment å bruke falk, men det hadde jeg ikke for hånden da ånden  kom over meg. Mønsteret er fra ett av Dale sine tilbehørshefter. Sokkene er gitt i gave til min mor, som en liten takk for masse god hjelp med storebror disse ukene hvor sykehuset har vært en del av hverdagen.

hullsokker

{ Leave a Reply ? }

  1. Glastrikk

    Flotte sokker og en super gave!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *