Blomstrende hage

Det er ikke mye jeg får gjort i hagen om dagen, og samboeren har nok med jobb, matlaging, klesvasking og å være pappa. Det blir klippet gress, men stort mer er det ikke tid til for øyeblikket. Dette skal selvsagt bli noe annet, bare lillebror har kommet til verden. Men likevel, til tross for denne unntaktilstand er det fint å se at det likevel blomstrer frodig rundt omkring. Til samboers fordel må jeg jo nevne at han forrige helg kjøpte 5 rododendronbusker som han har plantet i et forsømt hjørne i hagen, og resultatet ble veldig bra. Gleder meg til å se de vokse og spre seg og dekke for søppelkassene til naboen og innkjørselen deres. Samboeren har også fått seg en ny telelinse, så i ettermiddag har han lekt seg i hagen. Jeg ba om å få legge ut noen av bildene han tok, og her er resultatet; og jeg elsker blomster med mye farger!

margeritter

rododendron

roser

blomst

{ Leave a Reply ? }

  1. salvie

    flotte blomsterbilder!og koselig blogg du har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *