“Harry Potter and the deathly hallows “- J. R Rowling

potter

Jeg har hatt denne boken liggende en stund, men grunnet flytting og oppussing, tok det litt tid før jeg fikk funnet roen til å åpne den.
Hvordan skal man skrive om boken, uten å røpe plot, hvem som dør, hva som skjer, og om unge Potter, som nå er blitt 17 år og myndig, klarer eller ikke klarer å beseire Voldemort, vet jeg ikke, så derfor less is more 😉
Jeg må si at Rowling har klart å fullende sagaen om Potter og hans venner med stil. Det eneste som jeg syntes var negativt med romanen, var at jeg synes at den o’store kamp, ikke helt lever opp til forventningene. Det er som om du forventer at det skal komme et kjempesmell, og så kommer det bare et lite pfft.Uansett, det har vært en fornøyelse å følge Harry gjennom disse bøkene, og jeg er glad det er slutt nå, for jeg vet ikke hvor mye lenger Rowling kunne ha utnyttet sitt plott, uten at det skulle blitt for langdrygt, patetisk og platt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *