Når man ikke kan strikke….

Det blir dessverre lite med strikking for tiden, ganske enkelt grunnet at synet mitt ikke er helt på topp, det samme er ikke hodet, så da må jeg bare la pinnene hvile. Jeg prøver dog noen runder, men så da må jeg bare legge bort alt sammen. Trøsten er at etter all sannsynlighet vil dette bli bedre når lillebror er født. Dagene bruker jeg til å ligge i sengen med gardinene for og lydbok på øret (nå går det i “Twilight-serien”, trodde ikke jeg skulle bli sååå hekta gitt), eller på sofaen lyttende til fjernsynet som kjører med taklyset skrudd av.
Men jeg har da to prosjekt på pinnene jeg så gjerne har lyst til å få ferdig, men det får heller vente. Det første er et par sokker fra et av tilbehørsheftene til Dale, strikket i falk,men jeg bruker silja og popcorn. Det er et morsomt hullmønster som jeg tror blir flotte når de en gang blir ferdige.

snartsokk

Et annet viktig prosjekt som jeg satte i gang med full iver er en ulldress til lillebror. Jeg synes at ulldresser er et must til små bebisser når løvet begynner å falle av trærne. Grunnoppskriften jeg har brukt er fra nøstebarn, men lurer på om kanskje bena blir litt korte og at jeg heller bør strikke de litt lenger? Ekornmønsteret nederst (synes dessverre ikke så godt på dette bilde ser jeg) har jeg stjålet fra nunnun (hun har flotte,flotte oppskrifter!!).

snartdress

Dagens siste bilde er fra en av utepottene mine. I våres sådde jeg og storebror forskjellige ting som vi senere flyttet ut i drivhuset og i forskjellige potter. Nå ser jeg jo at det har gått litt i ball for mor, for storebrors reddikplanter har blitt plantet sammen med tagetesene…

 tagetes

 Så får jeg se når neste oppdatering kommer 😉

{ Leave a Reply ? }

 1. Pillen

  Twilight er bare helt fantastisk!!! Samme er filmen *drømme*

 2. Hanne

  Så nydelig blogg du har. Kjempe mye fine produkter som du har laget. Ønsker deg en fin dag 🙂

 3. Brit

  Sender deg en trøsteklem for at du ikke får til å strikke. Men lydbøker er jo gode alternativ, har ikke startet opp med twilght ennå, men den ligger i bunken over anbefalte bøker:)
  Kos deg så godt du kan:) Klem:)

 4. AnitaK

  Ooo stakkars som ikke får strikke, håper du får slappet av og kost deg litt mens du venter da. Ofte tar man litt av igjen etter en påtvunget strikkepause, fordi man får goood tid til å tenke på hva man helst skulle ha strikket 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *