“En plass i solen”

plassisolen

 

 

 

 

 

 

Forfatter: Liza Marklund

Dette er siste roman om journalisten Annika Bengtzon som jobber i avisen Kvällspressen. Denne gangen blir hun sendt til den spanske solkysten for å å dekke oppklaringen av gassdrap på noen bosatte svensker der. Lite vet hun om at dette viser seg å være starten på et edderkoppnett som spinner sammen nye og gamle saker hun har vært innvolvert i. Jeg synes denne romanen er bedre enn de siste romanene Marklund har skrevet, og jeg følte, noe jeg ikke gjorde etter å ha lest de to siste, at hun runder av og avslutter det hun har begynt på. Høy spenningsfaktor fra start til slutt. Håper Marklund kommer med flere romaner om Annika Bengtzon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *