Zenith-pendler

Med nytt hus kommer også nye møbler, nye tekstiler, og ikke minst lamper. Disse to pendlene kjøpte vi i Århus gjennom en bekjent som selger og kjøper designmøbler og lamper, gjerne dansk. Da falt vår elsk på disse to pendlene som er tegnet av Jo Hammersbore fro Fogh og Mørup. Lampene gir et hyggelys i en ellers så mørk krok. Husk å se bort fra alt flytterortet og den provisoriske opphengingen med røde sløyfer. De skal byttes ut med en svanehals som gjør at det hele ser litt bedre ut.

Det neste vi skal hente fra Danmark, altså neste gang vi er nedover, er et lite cafebord av Eileen Gray, altså et sidetable. Det er lagret og venter bare på at vi skal dukke opp, og det gjør vi nok snart 🙂

zebitg

Tegnet af Jo Hammersborg for Fogh og Mørup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *