Enda flere kluter…

Jeg har falt helt for disse klutene jeg! De forrige har jeg allerede gitt bort som en liten takk til en snill mamma og pappa som har hjulpet oss i en travel tid med mye sykehus,kjøring og barnepass. Jeg fant da ut at jeg trengte å fylle opp lageret igjen, greit å ha liggende 😉 Disse er strikket i Paris fra Garnstudio. Har ikke heeelt falt for det garnet før, men jeg synes at på pinne 6 og som klutegarn egner det seg godt.

klut2

{ Leave a Reply ? }

  1. Lenedyret

    Slikt er alltid kjekt å ha liggande, til eige bruk og som gåver. Handdukar i Paris er og veldig bra 🙂

    Men kva oppskrift har du brukt her, desse såg nemleg veldig straight ut 🙂

  2. medina

    Jeg er også glad i slike kluter. Dine var fine. God Pinse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *