Påskeklart…?

Med solen som skinner inn gjennom vinduet og snøen som smelter, kjenner jeg at nå er påsken rett rundt hjørnet, og behovet for å få litt påskestemning inn i heimen, melder seg. Jeg har aldri prøvd nålefilting før, så etter innkjøp av en ferdigekse fra Panduro, satte jeg i gang, og jeg fant ut at det var både morsomt, og så enkelt å få til! Så nå står disse to tuppene i vinduskarmen og slikker deilig vårsol. Det kommer nok flere høns til flokken senere.
paaskehoner.jpg
Må også vise de flotte påskeliljene som husets treåring kom hjem og ga meg så stolt etter en handletur med pappaen. Påskeliljer er en av mine favorittblomster!
paaskeliljer1.jpg

{ Leave a Reply ? }

  1. Krøllemikkel

    De “tuppene” var utrolig søte. Blir i påskestemning av de, selv om påsken er over for denne gang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *