Garnfarging

Da har jeg endelig prøvd meg på garnfarging jeg også. Vet ikke helt om hva jeg syntes om det endelige resultatet, men her er det altså. Gjestdal babyull farget med saft, husholdning sådann. Fargen er en mellomting mellom skitten-gammelrosa og brunt, og hva jeg skal bruke det til, er jeg jammen meg ikke sikker på. Lommetøfler til rom man ikke ses av andre i? Neste gang jeg gir meg i kast med et slikt prosjekt, skal jeg nok velge noe annet enn saft. Hørt at løk, te og kaffe også gir fine jordfarger.

farge

{ Leave a Reply ? }

  1. Fondster

    Trodde du hadde kjøpt Kool Aid til å farge med 😉

  2. anne-britt

    Så koselig med en kombinasjon av huslige sysler og handarbeide. Fortsett med å farge garn. Det har jeg drevet med i årevis og det er virkelig koselig å gjøre.
    Så heldige som har plommer. Bor i nord så vi har ikke slike “sydfrukter” her. Kos dere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *