Grønn dress til kommende lillebror

Da jeg gikk gjennom garnlageret mitt fant jeg noen flotte nøster med det mykeste merinoull jeg har vært bort i, nemlig Lucca fino. Garnet har jeg kjøpt i Danmark, hos min lokale garnlanger i Århus, Garnlageret. Jeg synes det er nesten like mykt som alpakka, og veldig tynt, så jeg tenkte at dette garnet sikkert ville passe til babytøy til en sommerbaby. Greit å ha noe lett ulltøy for kalde sommerdager. Garnet var så utrolig lett og deilig å strikke mer, og jeg er glad jeg har enda flere hesper liggende, og når svigers kommer i mai, tror jeg nok jeg kommer til å be noen ta med litt mer til meg..

Oppskriftene til disse plaggene har jeg hentet fra Nøstebarn, som jeg synes har mange gode og greie basisoppskrifter man kan gjøre mye ut av. Jakka ble knøttestørrelse, hadde håpet at den skulle ha blitt noe større, siden muligheten for at lillebror kommer til å være lang, akkurat som storebror. Bukse skulle egentlig ha føtter strikket fast i buksen, men jeg synes det er mer praktisk å heller strikke sokker til i stedet. Luen mangler bånd, tror jeg ender opp med å kjøpe silkebånd til den. Er litt spent på å se hvordan den passer til lillebror, og om jakka i det hele tatt kan brukes.
gronn_jakke.jpg

gronn_bukse.jpg

gronn_boots.jpg

gronn_lue.jpg

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Så fint sett, likte veldig godt grønnfargen. Får håpe jakken passer da. Hvis ikke blir det kanskje en flott gave til en annen baby? :o)

    Ha en god helg!

  2. Eva Petronella

    Nydelig babysett 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *