“Kollektivt selvmord”

selvmord.jpg

Forfatter: Arto Paasilinna

Dette er en finsk perle av en roman! Selvom tittelen er noe negativt, så er boken proppet med lun humor, varme og medmenneskelighet. Kort fortalt handler romanen om to menn som føler at de ikke har noe å leve for, og ved hell i uhell, møtes de i en låve, hvor de begge to vil prøve å begå selvmord, men i stedet oppstår et varmt vennskap dem i mellom. Herfra utvikler det seg, og de finner ut at det er faktisk ganske mange i Finland som ønsker å begå selvmord, og med selvmord som en felles plattform, utvikler en gruppe mennesker tilhørighet, vennskap og kjærlighet til hverandre, og seg selv.

Paasilinna skriver levende og engasjerende, jeg kan virkelig anbefale denne forfatteren!

{ Leave a Reply ? }

  1. Tiara

    Å, så fint babysett!
    Nydelige farger:-)
    Det er så koselig å lage noe til de søte små.
    Kos deg masse med strikkingen til babyen:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *