Gave til liten og stor

I går kom min samboer og Lille M fra deres guttetur til besteforeldrene i Danmark. Lille M ble båret sovende inn i sengen sin, mens den trøtte far pakket ut av bilen. Sammen med tøy, forsterker, vin, garn, og andre viktige ting man tar med seg fra Århus, var det også noen gaver til liten og stor.

Pappaen og den kommende storebror hadde kjøpt denne nydelige drakten til lillebror:
babytoy.jpg

Og til meg var det også noe jeg hadde ønsket meg, en forsinket bursdagsgave, noen som har en ide om hva det kan være?
joker3.jpg

Det er en lampe fra Le Klint, som vi skal ha over spisebordet. Den heter “Jokeren” og er først nå reprodusert etter at den ble laget i 1970. Den ser ut som en blomst, og noen synes den likner Batman, med sine spisser og runde former. Flott er den iallefall og gir et godt lys, ikke sant?
joker2.jpg

{ Leave a Reply ? }

 1. AnitaK

  litt batman over den lampen ja, synes den var superkul!

 2. Anne

  Heldige du! Jeg vil også ha pakke fra dk…

 3. Lenedyret

  How cute!!! Skikkeleg nusseleg!!! slike baby-ting skal eg læra meg å laga og bli flink til å laga til slutt 🙂

  God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *