Da er vi i gang…

…med helg! Endelig er den etterlengtede fredagen kommet. Å kunne reise seg fra arbeidsplassen og dra hjem og vite at i morgen er det fri, gir en stor frihetsfølelse. I tillegg når solen skinner, og man vet at helgen blir kjempe hyggelig, er det ekstra stat. I kveld kommer svigerfamilien fra Danmark på besøk, og blir helgen ut. Jeg gleder meg, til å nye et glass rødvin og prate om alt og ikke noe. Og så kommer vi jo også et hakk videre med gangen.Egentlig burde jeg ha vasket og støvsuget og ryddet og ordnet, men jeg orker ikke. Jeg holder fast ved denne frihetsfølelsen og nyter den i det lengste. Kanskje får jeg lyst til å dra fram vaskebøtten etter på, men akkurat nå, vil jeg heller dele en skål druer med junior og snakke om hestene vi ser fra stuevinduet.  Er ikke det lykke?

fri.jpg

{ Leave a Reply ? }

  1. kamelia

    Tittet innom bloggen din i dag! Her var det mye spennende!! Fin og overiktlig organisert er den også!
    Kommer snart igjen!!
    Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *