En ny høst, en ny start

Nå er vi i midten av august, om like sikkert som juli kommer etter august, kommer skolestarten også. Og for meg. Ny skole, ny elever, nye kollegaer, nye vaner, nye regler, gjør sitt til at dagene blir korte, og at det ikke blir så mye tid til strikking og andre bloggespennende ting. Jeg håper at det vil roe seg utover høsten, slik at jeg får tid og overskudd til å ta opp pinnene igjen, men jeg vet bare ikke når. Jeg ser frem i mot å kunne komme inn i rutine, og få hverdagen til å gå som en klokke. Det er fint å ha ferie, men det er godt å komme tilbake på jobb, særlig når man trives godt i jobben. Selvom jeg teller litt dagene til høstferien kommer, og allerede har begynt å planlegge den, kommer jeg til å glede meg til å gå på jobb og nyte dagene, forhåpentligvis.

Nok om det. Sommeren ble brukt til noe ferie, og veldig mye oppussing. Vi ribbet gang og vindfang for alt, inklusive gulv, og begynte på nytt. Det ble malt, snekret flyttet skap, skrudd møbler, tapesert, lagt nytt gulv, skrudd opp lamper m.m, og resultatet er jeg veldig, veldig fornøyd med! Jeg elsker disse to nye rommene, som ble over all forventing bra. Da vi var i Danmark, Århus, måtte vi jo innom noe faste butikker, blant annet en butikk som selger lamper, knagger og slike ting. Vår elsk falt på disse knaggene, kalt “camouflage”, designerne vant RedDot award for designet på disse. Vi kjøpte tre stykker, men har planer om å bygge ut med flere. Hva synes dere, er de ikke flotte? På bildet til venstre får dere jo også litt inntrykk av noe av vindfanget, men listene mangler fortsatt… *rødme*

kamuflasje.jpg

{ Leave a Reply ? }

  1. Tinkel/Popsinune

    Grattis med ny jobb !

    Spennende, men slitsomt når alt er nytt.

    Møtte mine nye elever idag jeg også – det blir et utfordrende år !

    Håper du trives med alt det nye, o selvsagt at du allikevel får tid til ro og hobby !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *