“Tyvene”

tyvene.bmp

Tyvene er skrevet av Knut Faldbakken, og handler om det tittelen tilsier; tyver. Jeg synes ikke handlingen var særlig innviklet, men Faldbakkens spennende vinkling og variasjon av synsvinkler og fortellermåter, gjør at boken står frem i forhold til andre romaner i samme sjanger. Faldbakken kan skryte av sitt fargerike språk og hvordan han får romanens hovedpersoner til å bli levende for leseren. Man blir grundig kjent med dem, og dette er nok på grunn av måten han har valgt å skrive romanen på.  Selve plottet i romanen er ikke så spennende og nyskapende, men dette kommer i skyggen, fordi jeg synes ikke det var det som gjorde romanen spennende. Jeg håper å få lest mer av Faldbakken, for dette ga virkelig mersmak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *