“Labyrinten”

lab.bmp

Dette er nok en roman som føyer seg inn i rekken av historiske kriminalromaner som spinner rundt den Hellige Gral. Her veksles mellom nåtid og fortid, og som Mosse vever godt sammen. Jeg synes kanskje romanen til tider var rett og slett kjedelig, litt fordi denne historien har jeg jo lest så mange ganger før, i forskjellige varianeter (DaVincikoden, Sirkelens Ende- for å nevne noen). Jeg synes ikke forfatteren bringer noe nytt til denne sjangeren. Det var en grei roman å pløye gjennom, men den ga meg ikke de store leseopplevelsene. Dessuten hadde den vanskelig med å engasjere meg som leser i historien som ble rullet opp. Jeg håper Mosses nye romane er hakke kvassere enn denne, for “Labyrinten” imponerer ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *