Med behov for fornyelse

Nå har vi snart vært huseiere i ett år. Merkelig som tiden bare har forsvunnet avgårde. Men det har vært et godt år. Vi trives så utrolig godt her, og det er flott å se LilleM løpe fornøyd ute i hagen og utforske enhver krok. Stadig vekk dukker det opp blomster og stauder jeg ikke ante at fantes her, og nå begynner også bringebærene å komme. Stikkelsbærene også. Da blir det vel for junior å gå på matauke selv i hagen. Og det er topp!
Men vi har jo hatt et ønske om å gjøre noe innvendig. Det er kanskje naturlig når man kjøper et hus, at man har lyst til å sette sitt eget preg på det? Vi har iallefall i sommer bestemt oss for å ta vindtfanget og gangen. Og man blir jo heller ikke akkurat inspirert av interiørmagasinene som finnes der ute. Samboeren er en ivrig leser av Bo Bedre, mens jeg selv har blitt abonent på Rom.
inspirasjon.jpg
Iallefall, her kommer noen småklipp fra gangen, slik den ser ut akkurat nå. Det kommer nytt gulv, lekker “wine barrel” fra Marmoleum, linoleum (det er bestilt, nå venter jeg bare at det skal bli levert på døren), og en del nyinnkjøpte møbler, samt en pute til en benk som er blitt spesialtilpasset og med nøye utvalgt stoff kjøpt på Lillehammer, og sydd hos skredder, så jeg gleder meg til å få det hele på plass. Flere oppdateringer kommer forhåpentligvis utover sommeren. Har leid inn litt familie til hjelp , så jeg gleder meg som en unge til å få det hele ferdig.
vindfang.jpg

{ Leave a Reply ? }

  1. Anne

    Det blir spennende å se det ferdige resultatet:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *