Da er det endelig sommerferie!

Endelig er det sommerferie, og jeg kan se frem til mange og lange uke før jobbstart i august. Den følelsen når man setter seg inn i bilen etter å ha deltatt på det sermonielle og tradisjonsbundene sommerlunsjen med kolleger og ledelse, er ubeskrivelig. En følelse av ekstrem frihet, frihet til å gjøre akkurat det jeg har lyst til, uten å måtte gi beskjed til en sjef. Den eneste sjefen for sommeren er lille M, og bedre sjef kunne jeg ikke tenke meg.

Å komme hjem, med blomsteoppsats under armen, spise en god middag med familien, og på kvelden sprette en flaske rødvin og tenke at “på mandag er det ingen vekkerklokke, ikke stress eller noe som må gjøres innen en viss tidsfrist”, kan nok etablere seg innen for de 10 mest populære “toppen av lykke”-følese man kan få.

Her er et bilde av den flotte oppsatsen jeg fikk av arbeidsgiver. Jeg har nemlig fått ny jobb, og starter med blanke ark og fargestifter til i august. Ved siden av ligger boken jeg har nettopp lest ut, “Luftslottet som sprengtes” av Stieg Larsson.

blomstbok.jpg

Når sommeren kommer så er det to ting jeg alltid pleier å ha klart, det ene er strikkeliste, en liste over hva jeg kunne tenke meg å strikke i sommerferien. Den er ikke klar ennå, men jeg begynner å få noen ideer om hva jeg kunne tenke med å mekke sammen. Det andre er en leseliste. Bøkene er kjøpt inn og ligger å venter på å bli åpnet. Det er noe variert i utvalg, så det blir litt lett blanding, eller hva synes du? Bedøm selv:

sommerlesing.jpg

Da kan jeg bare ønske alle sammen

EN RIKTIG GOD SOMMERFERIE!

{ Leave a Reply ? }

 1. Lisbeth Bula

  lykkebeskrivelsen ang ferie var slående- identifisete meg helt!! Leser selv Francis Meyers lidenskap- men har den på digibok. En meget hendig oppfinnelse- bare man liker oppleseren, vel og merke.
  Spent på strikkelisten din jeg nå!
  Ha god sommer!
  Lisbeth Bula

 2. Lisbeth Bula

  oooppps, mente identifiseRte- i forrige kommentar! Hihi
  Lisbet Bula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *