Ikke akkurat sko til bryllup, men fiiine!

I dag har jeg vært på shoppingtur med broders, som har kommet sørover fra studiene. Turen gikk til byen, og Grensen sko! (så mye flott der altså!) Egentlig var jeg på jakt etter et par sko som kan brukes i bryllup, men siden jeg er en kresen sjel med litt store føtter, så fant jeg ingenting jeg likte. Derimot forelsket jeg meg hodestups i disse skogene fra Le Naturalista (tror de het det), så disse kommer på ønskelisten 🙂  Disse bildene er forresten mitt første forsøk å få lagt ut noe som er tatt med mobilkamera.

finesko1.jpg

finesko2.jpg

{ Leave a Reply ? }

  1. Anne

    Helt Stine!

  2. marie

    Jeg har de orange i svart og de er helt nydelige å gå i. Rett og slett ren nytelse for fotelankene.

    Nå ønsker jeg meg noen lilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *