Litt pludder

Så er vi endelig i hus! Flyttingen gikk heldigvis rimlig kjapt og greit, takket være effektive svigeforeldre og velvillige selgere. Oppussingen ble også gjort i en “fei”, grunnet god hjelp fra samboers og mitt opphav. Det gikk ikke så smertefritt som vi hadde tenkt, for det viste seg å være mer under brystpanel og tapet enn det vi hadde regnet med. Blant annet et innebygget skap i veggen, hvor det var litt veg-utenpå-vegg-skap, som måtte ned, før vi kunne ta frem malekosten. Men etter at stue/spisekrok, arvingens soverom og vårt soverom ble tatt, var vi meget fornøyde. Har også malt litt møbler også, så nå legger vi bort malekostene for en stund. Litt før og etter- bilder kommer senere.
I dag tar vi litt sommerferie, før samboer begynner i ny jobb på onsdag. I dag går turen til Amadeus dyrepark, hvis været holder seg. Matkurven er i allefall smurt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *