Det blomstrer og gror

hageblomst11.jpg hageblomst2.jpg

Når man kjøper hus med hage, vet man kanskje ikke helt hva det er man kjøper, iallefall ikke når det gjelder buskevekster og andre grønne ting. Jeg trodde egentlig at det var en ganske så kjedelig hage vi hadde fått tak i, med lite stauder og flotte farger (nå skal det sies at vi flyttet inn sensommeren i fjor). Men jeg må dra ut skjegget av postkassa, for jeg tok jammenmeg feil der gitt. Stadig vekk popper det opp forskellige farger og fassonger rundt et hvert hjørne, og ja; jeg LIKER det jeg ser! Jeg har jo en levende hage likevel!

{ Leave a Reply ? }

 1. syglad

  Ja her var det masse flotte blomstrer, blir glad over slike bilder.

 2. Anne

  Det er så merkelig Stine, for i dag har jeg løpt rundt med kamera i hagen og tatt bilder hist og her. Hadde tenkt å foreslå for deg at vi skulle lage en hage-del på bloggene våre -og så kikker jeg på bloggen din, og der er du godt i gang allerede. Hage er gøy!

 3. Anne

  De plantene du har bilder er:
  Hurdalsrose Kaprifol
  Lupin og Iris Løitnantshjerte

  (tror jeg…) Har jeg rett?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *