Hvor mye er 2 kg lerke?

Hvis du lurer på hvor mye er 2 kg lerke fra Dale, så kan du se svaret her:

myelerke.jpg

Dette er kjøpt på Daleutsalget. Jeg elsker dette garnet, med sin blanding av bomull og ull, og farger er nyyydelig! Jeg er i gang med å nøste opp, men så har garntvinnen min takket litt for seg, så inntil den blir fikset, bruker jeg skikkelig håndkraft. Sånn er det når man ikke kan vente, og det klør i fingrene etter å starte med nye prosjekter.

Så litt om vår berømmelige hage. For en liten måned siden så den ut slik. Men etter mye regn, vanning og masse sol begynner den endelig å ligne noe:

penhage.jpg

Det skal selvsagt vokse mer og klippes, men jeg tror det blir bra tilslutt. For de som har gode øyne, ser man kanskje at gjerdet er ikke helt bra, så der blir det nok en hekk med tider og stunder.

{ Leave a Reply ? }

  1. sipusa

    Har ikke lest den boka, men andre av henne som jeg har likt godt. Er den ny??

  2. sipusa

    hmm…det var kommentar på feil plass:-p men fy søren to kg lerke det er til å få vann i munnen av…*sikle*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *