Litt sommerferiestrikk

genser1

genser

Så har jeg vært på en liten ferietur til DK og storkost meg. Måtte selvsagt innom Sys Fredens butikk “Fandango”, hvor jeg kjøpte oppskriften, garn og pinner til den blå genseren. Den er strikket på pinne 10 og i naturull, så den er utrolig myk og god. Håper den varmer junior utover høsten.

Mitt andre faste stopp var selvagt “Garnlageret” hvor jeg endte opp med diverse merinoull nøster og et noe flott, vakkert regnfarget ullgarn som skal bli et skjerf, en gang i tiden. Som alltid fikk jeg gode råd på kjøpet.

Den blå og oransje genseren strikket jeg på vei til DK, og mønsteret er etter mitt eget hode, men garnet er silke alpaca fra Drops, strikket på pinne 5. Meget fornøyd med kvaliteten på garnet, så jeg kommer nok til å prøve dette mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *