Veske til kalde klesklyper

klesklypeveske.jpg

Jeg er ingen kunstner på symaskin, men etter å ha blitt  grundig lei av å finne alle klesklyper på alle andre steder enn de skulle være, bestemte jeg meg for å bite i det sure eplet, og sy en veske til dem. Litt prøving og feiling ble det (ett eksemplar ligger i søpla), så synes jeg at det ble ikke så ille til slutt. Gøy var det iallefall å få det til, så kanskje prøver jeg meg på andre prosjekter med symaskinen?

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Flott pose til klesklypene, den modellen kan jo bli handlenett også hvis du syr den litt større? Likte stoffet veldig godt.

    Ha en fin uke!

  2. Hobbymegher

    Så fin vesken ble! Kjekt å ha noe å samle dem i. Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *