“Livets godskap”

livets-godskap.bmp

Dette er den femte boken om Mma Ramotswe og hennes detektivbyrå nr 1. Jeg ble nok en gang sjarmert i senk av denne flotte damen fra Botwsana og hennes tradisjonelle figur, også bokstavlig talt. Den er skrevet med varme og kjærlighet om en befolkning, en kultur og et land som er så utrolig forskjellig fra kalde Norge.
I denne romanen begynner Mma Ramotwse å bli lei av å være forlovet med L.J.B Matekoni, og en driftig dame tar affære. Selvom det også i denne boken er et mysterium som må løses, kommer det i skyggen av den virkelige fortellingen, om vanlige, varme mennesker i Botswana. L.J.B Matekoni får også noen uvante prøvelser både på det ene og det andre plan som må bestås, mens Mma Ramotwse får bruk for sin kvinnelist.

 Jeg har neste bok liggende klar, og jeg gleder meg til å lese mer om denne driftige damen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *