Huskjøp og sånn

Så ble det da endelig hus på oss! Jeg trodde jeg måtte vente langt og lenge, før drømmehuset skulle komme, men i løpet av fire kjappe dager, var samboers jobb, lån og hus i boks. Det går med andre ord fort i svingene for oss for tiden. Dagen i dag har vi brukt til å tråle alle møbler og interiørbutikker på kryss og tvers, på jakt etter fargeprøver, fete møbler og spennende tapeter. Kjempe morsomt og også fryktelig slitsomt. Nå sitter vi og prøver å se hva som kan passe sammen, av dagens fangst. Tror vi endelig begynner å få et begrep om hva det er vi vil ha. Og bra er det. Tiden går fort til vi skal ta over huset, og innen den tid skal vi på feire i en snau uke. Og så skal det pakkes. Milde honningkake, hvem ante at vi har samlet på så mye skrot?! Og hvor i all verden skal vi putte alle dubbedittene vi ikke kan klare oss uten, men som vi ikke kommer til å savne? Jeg håper virkelig vi kommer i havn med denne pakkingen, selvom leiligheten likner et lite jordskred akkurat nå.

Nå må jeg tilbake til fargekart og tapetprøver, og håper vi klarer å løse dette kryssorde av fargekoder og matchende strukturer…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *