“Ligge i grønne enger”- Anne B. Ragde

enger.bmp

Da jeg er ferdig med triologien om Torunn Neshov, eller er jeg det?? Det ble sagt at dette var siste romanen i serien, men jeg synes fortsatt slutten var vel overraskende, og hang for mye i løse luften, til å kunne få karakteren godkjent og bra jobba. Jeg synes ikke forventningene mine ble innfridd, selvom Ragde har gode skildringer og flere pussige situasjoner. Jeg venter på at det skal komme noen gode lyspunkt som gjør at dette faktisk kan komme til å ende godt, men neida, det hele går nedover i utforbakke. Så blir det nå spennende å se om det kommer en oppfølger, for etter min mening, bør det det, slik at man føler at ringen er slutten og verden er tilbake i harmoni.

{ Leave a Reply ? }

  1. Anne

    Veldig enig med deg Monsen. Men slutten er jo også på en måte realistisk? Det er jo ikke alltid happy ending her i livet…. Men jeg føler nok på meg at det kan komme en oppfølger. Denne boka var vel litt mye av det vi lærere kaller “hastverksarbeid”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *