“Livstid” av Liza Marklund

livstid.bmp

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en ivrig leser av denne svenske damen. Og det var med glede og forventning at jeg åpnet denne boken. “Livstid” er en direkte etterfølger av romanen “Nobels testamente”, og derfor har jeg gledet meg til å lese videre om Annika og Thomas, og deres barn, samt de spennende sakene Annika rotere seg inn i som journalist i en av Stockholms aviser. Jeg likte denne romanen meget godt, men dessverre klarte den ikke å engasjere meg så mye som i “Nobels testamentet”, hvor spenningsnivået lå høyt. Her var den krininelle saken kanskje ikke det mest spennende i romanen, men heller hvordan forholdet til Thomas og Annika utviklet seg. Jeg må ærlig innrømme at jeg skummet noen sider, for jeg synes det til tider ble litt langdrygt. Men det må sies, jeg koste meg med denne boka, og gleder meg allerede til neste roman kommer. Jeg håper virkelig ikke Marklund legger pennen på hyllen etter denne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *