“Usynlige brødre” Kurt Aust

aust.bmp

Kurt Aust er nok en forfatter jeg har i bokhyllen, men som jeg ikke har fått lest noe av, og det er synd. Med “Usynlige brødre” klarte han å vekke min interesse iallefall. Den har et ledig og godt språk, samtidig som han viser store kunnskaper, ikke bare som forfatter men også som fagmenneske. I denne romanen står Newton sentralt, og en kriminalgåte skal nok en gang løses. Matematikeren Even får en selvpålagt oppgave å finne ut hvorfor hans ekskoe Mai Britt tok livet av seg, og etterlot to små barn.
Aust drar med seg leseren gjennom en spennende reise, som også gjør meg kjent med  ukjent side ved Newton. Selvom det i enkelte partier kan bli noe langdrygt, så syntes jeg romanen var virkelig  verdt å lese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *