“Selskap søkes….”

Det er ikke ofte jeg får god tid til å lese avisen fra perm til perm, men noen morgenstunder i helgene sammen med kaffe rundt spisebordet, blir det tid til dette. Sist begynte min kjære samboer å henge seg opp i kontaktannonsene i aftenposten, og jeg for min del, trodde det var bare Dagbladet som var formidler av denne type kontakt, gjerne med spesielle seksuelle preferanser, eller et behov for å være utro. Derfor lo vi godt av denne annonsen som vi fant. Og det slår meg hvgang jeg leser den, hva tenkte annonsøren på??? Hvem er det han vil ha kontakt med?? Hva er meningen med formålet?? Vel, les selv, og døm.kontaktannonse1.jpgan

{ Leave a Reply ? }

  1. Annie

    hehe, denne var nesten så “tom” at den var moro.
    Tja, hehe, alltid ok å informere litt om seg selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *