Utfordringen!

I dag har jeg og en venninne inngått en avtale. Vi skal sette oss opp en liste med prosjekter som skal gjøres innen 12 april-08. Og klarer vi dette, er belønningen en jentetur til Du store alpakkas utsalg på Jaren, for å shoppe mer deilig alpakkagarn til små og store prosjekter! (Jeg vet at det kommer en liten baby i mai, og da MÅ jeg jo kjøpe noe alpakka for å strikke barselgave, ikke sant? *nikke*) Jeg har derfor i hele dag, siden vi ble enige om dette, grunnet på hva min prosjektliste skal være. Jeg tror jeg har kommet frem til et resultat, men jeg er ikke sikker på om jeg er enig med meg selv. Kanskje kommer det redigereringer i løpet av morgendagen, når jeg har fått tenkt på dette over natten.

Vel. here goes..

 1. Sjal i kauni– Ferdig 22/2-08
 2. Sjal i babyull
 3. Opalsokker – Ferdig 27/2-08
 4. Giraffskjerf – Ferdig 18/2-08
 5. Sara Lund genseren
 6. Tova votter til arvingen –  ferdig 16/2-08
 7. Tovet lue i gave
 8. Tykksokker i ull (nok en gave) – ferdig 6/3-08
 9. Ett frivillig og som ikke er bestemt på det nåværende tidspunkt-prosjekt. Opalsokker til arvingen, ferdig 1/3-08

Ja, da er det vel bare å brette opp armene? Så får vi se om det blir tur eller ikke, med medfølgende bilderepotasje i april. Kryss iallefall fingrene for oss.

{ Leave a Reply ? }

 1. Anne

  Lykke til begge to!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *