Tykke sokker til mor

tykksokker.jpg

Garn: Mor Åse og tynt tovegarn

Mønster: Garnstudio

Pinne: 7

Disse sokkene gikk jammenmeg fort unna! Bare fire rene klokke timer tok det, og vips, var morsdagsgaven ferdig gitt! Siden jeg ikke er såå veldig glad i å strikke sokker, og iallefall ikke på pinne 2 1/2, så er dette perfekte sokkertyper for meg. Har kjøpt inn garn til flere, så her blir det nok litt produksjon. Perfekt bilstrikking (vinterferien er jo rett rundt hjørent 😉 ) så kanskje blir det laget flere til og fra hytta? Varme og gode er de uansett, siden det er dobbel tråd. Anbefales for de med liten tålmodighet. Takk til Margrethe for gode tips om å strikke tykke sokker!

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Pinne #7 er tingen, ja! Deilige, varme sokker som passer som tøfler. Fine farger på dem også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *