Litt strikking ble det i sommer også…

Så nærmer juli seg slutten og mange nyter de siste dagene av en etterlengtet ferie. Jeg har en et par uker igjen, og reiser snart over til Vestlandet til hytten vår uten for Bergen, og har allerede planer om hva som skal være med av garn og pinner. En hverdagsjakke som ble påbegynt for et og et halvt år siden i kauni har planer om å bli ferdig, og garn kjøpt i Riga for over et år siden har planer om å bli en genser. Og så får vi se hva resultatet endelig blir.

I sommer har jeg strikket mye på vår vei gjennom Europa mot Italia. Heklenåla har laget noen fargesterke kluter. Det er noe som er kjapt og enkelt og greit å ta med rundt på farten, slik som når man venter på at vasketøyet skal bli ferdigvasket på et myntvaskeri, eller i kø. Disse blir nok med på marked før jul, så får vi håpe at noen liker fargesterke vaskekluter i en mørk desember.

Andre prosjekter jeg har laget er et par enkle pulsvanter, perfekte for restegarn. Et par ekstra har det blitt. I bakgrunnen på bilde er de vakre Dolomitene ved Sela passet mellom Italia og Østeriket, et vakkert landskap man ikke kan gå glipp av.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *