De mykeste sokker

Jeg har et stor lager av opal-nøster i forskjellige variasjoner fra mange år tilbake. Det var en periode hvor jeg hadde dilla på sokkegarn, og kjøpe flere nøster enn jeg trengte. Og stadigvekk klarer jeg ikke å holde meg helt unna om det dukker opp gode tilbud på dette fantastiske sokkergarnet. Kvaliteten er god, og de holder seg i vask, til tross for at de havner litt feil og blir vasket hardere enn de burde.

Om noen uker skal jeg være med på et marked, og fant ut at kanskje jeg kunne bruke noen av disse nøstene til å lage ting, som jeg forhåpentligvis får solgt. Mye sokker innsatt med jojoba-oljer og alovera kan kanskje friste? Mønsteret er fra eget hode. Her har jeg brukt mine vanlige 64 masker på pinne 2,5 strikket ovenfra og ned, men en liten rillekant ytterst på hver sokk. Hælen er etterpåhæl, greit når man skal ha noe som ikke krever stor konsentrasjon som møtestrikk og lignende.

Nå har de fått lapp på seg, og er lagt ned sammen med de andre tingene jeg skal ha med på markedet. 🙂

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Fine sokker er alltid populært!

    Jeg har også “litt” strømpegarn liggende. Bruker det til mye annet også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *