Reveenka

Kjennetegnet for en god oppskrift for meg, er at jeg kan strikke den flere ganger uten å miste lyst og motivasjon. Reveenka-vottene er et mønster som jeg gladelig strikket en gang til. Det første paret var til Lille E, og da han så dette ferdige paret, ville han da dette også. Dessverre kan han ikke det, da disse går i gavehaugen/ mulig påskemarked jeg plutselig sa ja til å være med på.

 

Garnet er ymse rester. For noen år siden dro jeg og Strikketrollet til Tallin, og den orange bunnfargen som er brukt kommer derfra. Mønsterfargene er en rest med pt2 og tynt ullgarn kjøpt i Århus hos Fandango. Etter en rundt i milovann ble vottene like myke og gode som jeg hadde håpet.

 

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Absolutt enig! Noen mønstre er så kjekke å strikke at de blir brukt om igjen og om igjen. Her fikk du jo brukt opp diverse rester også, ikke dumt. Og vottene ble flotte. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *