Votter til bursdagsgutt

Så har store M blitt 11 år, og som alle viktige personer feires det i det vide og de brede, både med barnebursdag, voksenbursdag og nærefamiliebursdag. Og som alle bursdagsbarn må jo han selvsagt få noe hjemmesnekra av den strikkeglade mammaen sin. Vottene var egentlig ikke planlagt som en bursdagsgave, men det bare passet seg slik. Og mottakeren ville selvsagt ha den på i dag på skolen (*stolt mamma*)

Mønsteret er fra Sandnes sitt temaheftet 42. Og siden jeg må kjøpe garn når jeg kjøper hefte, kjøpte jeg med orginalgarnet for mønsteret; nemlig sisu. Jeg tror jeg ikke kommer til å strikke votter av sisu igjen. Jeg synes det ble ujevt og hullete, i motsetning til å når jeg bruker ren ull som finull eller pt2. Fordelen er selvsagt etter mye lek ute, kan de bare slenges i vaskemaskinen for å bli rene igjen.

Uansett; vottene stakk avgårde på skolen i dag, og jeg har en ny vott på pinnene i samme mønster. Denne gang i rester fra pt2 fra Rauma, og jeg ser allerede nå at det fungerer bedre. Mønsteret blir jevnere og vottene tykkere.

 

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Fine votter! Jeg liker også best ubehandlet ull, det er varmere. Men det ser ut som om disse fikk en veldig fornøyd mottsaker. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *