R for rødt

Jeg ser at de siste fargene jeg har strikket i er rødt. Rødt har alltid vært fargen jeg liker aller best, og jeg ser at ofte blir det fargen jeg selv velger i tøy til meg selv. Denne gangen er det ikke til meg selv, men venninnestrikk som er preget at strikkerens favorittfarge.

For noen uker siden fikk jeg et nydelig import sokkegarn (jeg har dessverre mistet merkelappen, så jeg aner ikke hvilken garnprodusent det var), og etter å ha hespet herligheten i to like store deler, var det bare å finne mønster. Jeg ville ha noe som hadde litt lace, men ikke så mye så jeg måtte sitte med nesa ned i mønsterdelen for å klare å strikke den. Min venninne fikk velge mellom noen få, og resultatet ble sokkene “By the Seine river”.

Selvsagt ble disse for store, når jeg vanligvis strikker sokkene med maskeantall 64 på pinne 2,5. Jeg fant shanknits justeringer, og brukte dem, og resultatet ble sokker som passer perfekt til en slank fot str 38- akkurat som min venninnes. Nå skal de bare pakkes inn, og overleveres 🙂

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Rødt er en flott farge! Veldig fine sokker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *