To fluer i ett smekk

Jeg har to store strikkeprosjekter på gang. Det ene startet jeg for en uke siden og det andre for et år siden, men så slo det inn to viktige faktorer: tid og motivasjon. Jeg skal bli ferdig, men det tar litt tid.  Når jeg har store prosjekter som gensere må jeg  innimellom må jeg har noe som går kjapt unna, noe som ikke krever en times tid i ro med kaffe og en film på tv.

Det er ikke ofte jeg setter meg nyttårsforsetter. De er for lette å bryte og ofte for ambisiøse. Men i år bryter jeg min årelange tradisjon; nytt forsett er satt for  2017: Å bruke restegarn og annet garn som ligger i hyller, bokser og skap, og unngå å kjøpe nytt. Dessverre brøt jeg det allerede 20 januar; nytt garn til Store M ble bestilt. Men utover det, har jeg holdt meg etter planen. Disse pulsvantene er et resultat av disse to tingen; restegarn og hurtigstrikk.

Min svigermor sendte meg oppskriften og den er superenkel og flott. Selv om jeg går mine egne veier og er vill i fletta og dropper sammensyingen og strikker hele greia rundt, synes jeg de ble fine. Og det fine er at oppskriften på disse kan tilpasses til de fleste garntykkelser og garntyper; perfekt restegarnprosjekt.

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Godt med noen innimellom-prosjekter som blir fort ferdige, og pulsvarmere er gøy å strikke. Fine til restegarn også. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *