Lilla bær?

Enda et par votter fra Vottelauget ble pakket inn og lagt under et juletre. Disse vottene er strikket i pt2, og er en julegave til min kusine. Hun er veldig glad i lilla, og da er det klart man må ha votter som passer ytterjakka?

Egentlig begynte disse vottene som et helt annet mønster, nemlig den nye bygdevotten. Jeg er en ganske grei strikker, men mønsteret fikk jeg ikke til å gå opp. Votten ble stor og vid, og mønsteret ble rart. Underlig. Er det bare jeg som har mistet helt taket på vottestrikking? Frustert og mildt sagt oppgitt tok jeg med meg votten til den lokale garnbutikken og spurte om det var meg eller mønsteret det var noe galt med. Det var godt å få bekreftet at det var feil med mønsteret. Puh. Votten ble delvis rekket opp, og nytt garn kjøpt inn, og nytt mønster kom på pinnene, denne gang “Blåbærskogen”, men med lilla bær. Mottakeren ble i alle fall veldig glad! Og jeg digger mønsteret – glad for å slippe tommekile 😉

 

{ Leave a Reply ? }

 1. Elisabeth

  Fine blåbærvotter. Og den andre var rar, så ute av vottestrikkingen ville jeg ikke tippet at du var ?

 2. Monstermønster

  Fine! Lilla bær gjør seg til en lillaelsker.

 3. LisaM

  Knallfine! Og lilla bær er jo bare lekkert når man liker lilla;) Koselig gave!

 4. Hanne

  Så mange fine votter du har strikket. Så irriterende når mønsteret ikke stemmer, har vært ute for det jeg og. Ønsker deg en fin uke 🙂

 5. mimouna

  Flotte lilla bær! Du kan absolutt strikke votter! Dumt når det er feil i mønsteret, får håpe de kommer med en ny og forbedret versjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *