Juletur i Blåbærskogen

20161208_091233124

Det har vært mye strikking i høst, men dessverre ikke så mye som har vært dokumentert her på bloggen. Tiden har liksom ikke strukket helt til, og da blir ikke alltid bloggen prioritert.

Jeg har strikket til julemarked, og mye fikk jeg solgt. Det er alltid litt stas når man ser at andre liker det man har brukt tid på å lage. Siden mine julemarked er over, kan jeg nå prioritere annen type strikk; litt julegavestrikk. Boken «Eventyrvotter» har stått i hylla lenge, og nå for 5 dager la jeg opp vottene «Blåbærskogen». Det er alltid spennende å lære seg nye teknikker, og denne gangen ble det lativiske fletter.

Mønsteret er enkelt å kjenne igjen, og det er morsomt å strikke. Og muligheten for fargevariasjon er mange. Lurer på hva som blir neste mønster fra boken?

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Flotte blåbærvotter! De står på ønskelisten min også. Har boken i hyllen, så det er vel bare å plukke fram garn. 🙂

    Fint pepperkakehus, det var en grei størrelse på det. Ser nesten ut som det er klart til å spises?

    Ønsker deg en god helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *