Valgets kvaler

Min bestevenninne K har hatt bursdag. Det har hun hver sommerferie, så jeg forsøker å finne noe når vi er ute å reiser. I år ble det et skjerf fra L.A. Planen var at når det blir kaldere trenger hun en lue, strikket av meg. Problemet er jo at det er så innmari mange fine luer på Ravelry. Etter å ha bladd meg frem og tilbake fant jeg er par jeg likte, men hvem av dem skulle jeg velge?

lue1

Hva gjør man da, når man ikke klarer å bestemme seg? Jo, man strikker begge to. Og det fortjener venninnen min gjennom 35 år, ikke sant?

Den første lua er fra Knitty, Den er kjapp og enkelt å strikke, og er av type baggy form. Knappene matcher gulfargen til skjerfet, og er ekte knapper fra Ebay (eksklusivt! :p) På pinne 3,5 og garnet Viking ragg, likte jeg sluttresultatet godt, men jeg er veldig usikker på om den vil falle i smak. Jeg derimot poserte med lue på hue og solbriller på nesen (legg merke til Transformers t-shirten min 😉 ).

lue2

Lue nr 2 er også et gratismønster fra Ravelry; Running in circles hat. Lua to meg en kveld å strikke, og jeg liker hvordan den sitter på hodet. Jeg har lyst til å strikke en selv, i en skikkelig knall-farge. Garnet er det samme som lua fra Knitty; sportsragg fra Viking, på pinne 3,5. Pinne 3,5 er favorittpinnen min tror jeg..

lue3

 

Så; hvem tror du blir favoritten til min bestevenninne? Jeg liker nok den siste best, men den første har nok et litt tøffere snitt. Valgets kvaler; klarer man ikke å velge, får man gjøre som Ole Brumm og si “Ja takk, begge deler”.

{ Leave a Reply ? }

  1. Hanne

    Fine luer du har strikket. Likte den første best, mulig jeg må strikke meg en slik. God helg 🙂

  2. Anne

    Jeg likte den siste, men kanskje et hakk større?

  3. K

    Jeg digger dem begge to – de har blitt hyppig brukt i vinter og kant utpå den kalde våren. Gode og myke og varme og deilige å ha på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *