Jeg og strikketøyet

Jeg ble ferdig med klut 1 i den danske byen Solvang. Eller, den er ikke dansk, men grunnleggeren var dansk og siden har de levd på å formidle det danske til amerikanske og internasjonale turister. For oss, som har et godt rotfeste i Danmaerk, ble det hele en parodi.

Men kluten fikk jeg strikket ferdig. Designet er det Bittami som står for, men i skrivende stund husker jeg ikke navnet på mønsteret. Det er like genialt som det er lekkert, og tro det eller ei; rimelig lett å memorere.


På Santa Monica beach startet jeg med klut nr 2. Samme mønster og samme pinne. Det er greit med noe som går av seg selv mens ungene bader i Stillehavet.

På bilturene har jeg strikket på en ullgenser til Lille E. Bole og ermer er ferdige, men jeg har ikke fått meg til å sette dem sammen ennå.Merkelig. Monteringsangst med ragland har jeg aldri hatt før nå. Jeg er nemlig redd for at den blir for kort, så jeg strikker og strikker for å få den lang nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *