“Paktens voktere” – Tom Egeland

vokter1.bmp

Nå har jeg lest siste roman til Tom Egeland, og jeg må nok enda en gang ta av meg hatten og bøye meg i støvet. Dette er en roman som er spennede og mystisk, og morsom, og ikke minst underholdende fra første side. Igjen møter vi Bjørn Belto (“Sirkelens ende” ) arkeologen som oppdager og avdekker intrikate hemmeligheter og koder som strekker seg tilbake til Snorres Island, og vi følge med i hans reise gjennom symboler, mennesker og utgravninger, for å tilslutt få løst oppdraget.

Jeg liker jo godt Egenlands skrivestil, hans språk og lune humor. Men før man gir seg i kast med denne romanen, bør man kanskje ha lest den forrige, slik at man får mest mulig ut av “Paktens voktere”. Det er flere referanser til “Sirkelens ende”; og forfatteren setter det nesten som en forutsetning at man har lest den romanen.

God leselyst! La deg rive med i en verden av symboler og mystikk. Dan Brown; gå hjem og vogg. Du klarer dessverre ikke å handle opp med Egeland.

{ Leave a Reply ? }

  1. Inger

    Denne boka såg spennande ut. Må ta meg ein tur på
    biblioteket og låne den. Du har masse interessant i
    bloggen din, her kjem eg gjerne tilbake!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *