I for Ingrids genser

Jeg har strikket noen gensere til meg selv det siste året, og da i litt tykkere garn. Disse har dessverre ikke blitt mye brukt av en enkel årsak: For varme og for tunge. Jeg synes de er riktig så flotte, men når du føler at du svetter som etter en intens spinningtime i sone5, er det greiere at de holder seg i skapet.

20160326_180714_HDR

Jeg har lenge hatt lyst til å strikke en tynnere genser til meg selv. Ull er behagelig å ha på når man fryser, og hjemmestrikka, hvor jeg kan bestemme fargekombo er aller best. Etter at Vibbedille la ut link til oppskrift og garn-og fargemuligheter på bloggen sin, måtte jeg jo bare lage en selv. Herligheten strikkes fra halsen og ned, en måte jeg liker godt, for da kan jeg tilpasse størrelse etter hvert som jeg strikker.

20160326_181005_HDR

Jeg brukte stort sett pinne nr 3,5 på hele greia (min favorittpinne tror jeg..) og den ble nok litt løs, men det gjøre ikke noe, den er luftig og lett. Jeg tror fort at den ville blitt for tett hvis jeg hadde gått ned på pinnestørrelsen.
Ingrid brukes mye. Og hver gang går tankene til mormoren min som lærte meg å strikke; Ingrid.

20160326_180237

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Deilig med en lett ullgenser. Det er jo et helårsplagg. Og koselig at denminner om mormoren din.

    Jeg er en skikkelig frysepinne, så her blir de tykke genserene nesten slitt ut. Så der er vi forskjellige!

    God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *