Det lukter av påske

Et av de sikre tegnene på at vi legger vinteren bak oss, og kan se mot påske og vår, er pottene med løkblomster som dukker opp i butikkene. Jeg liker løkblomster, så her blir forskjellige typer kjøpt inn, når sesongen er her.

sjal1

Nå er det lenge siden jeg har strikket sjal. Jeg har en plan om å få ned garnlageret (det er ikke noe nytt…), så da jeg fant to enslige nøster med lyseblåfarget alpakka-og silkegarn, måtte det bare bli dette sjalet. Mønsteret er enkelt og lekkert, og forholdsvis fort. Sjalene jeg bruker mest er av bommerangtypen; ikke for brede, men lange slik at de kan surres godt rundt halsen. Hvem som skal få dette vet jeg ikke, men jeg finner sikkert noen som kunne få bruk for det.

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Nydelig farge, og det mønsteret er en av mine favoritter også. Sånne sjal er kjempegode! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *