Jakke til arvingen

jakke21.jpg

Garn: Silkealpakka fra Drops

Mønster: Mitt eget hode denne gangen også

Pinne: Heklenål nr 5

Dette er første gang jeg har heklet noe som helst av betydning, og etter en del forsøk og god hjelp fra hobbyboden klarte jeg å få til disse stavene, og ikke minst, få sidene til å bli rettet. Jakken er heklet i tre deler, et  bakstykke og to forstykker. Til slutt har jeg heklet noen kanter foran med fastmasker, og laget små knappehemper. Genseren passer godt til lille M, og fargene kler han godt, så jeg håper denne blir brukt litt, for det var mye slit, men egentlig ganske enkelt da jeg endelig fikk dreisen på heklenålen.

 

{ Leave a Reply ? }

 1. syglad

  Nydelig jakke i flotte farger, nå blir nok arvingen flott. Ha en fin kreativ helg:-)

 2. Anne

  Er det noe du ikke kan?

 3. sipusa

  Nydelig!
  Liker striper, og de fargene der også!!
  Og så fine knapper da, ikke rart jeg synes den jakka er fin da?!;-)

 4. Strikketrollet

  Jeg har sett den jakka, og den er superfin. Gleder meg voldsomt til at du skal hjelpe meg å lage en også! Du er en toppen venn. Tenker ofte på deg:)

 5. jannicke

  Hei.
  Den jakka var bare kjempe tøff da!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *