Designergarn

I vinter var jeg på foredrag med Arne og Carlos (du vet disse karene med julekuler og strikkedyr). Foredraget var morsomt og underholdende, og jeg fikk strikket; ingen stygge blikk fra sidemannen. I pausen var det lagt opp til at man kunne bli litt starstrucked, og snike seg til en autograf. Siden jeg syntes det var mer interessant med håndskrevete navn da jeg var 10, så gikk jeg rett bort i garnkurvene de hadde med seg. De har vært med å designe garn for Regia, og jeg dro med meg to nøster av tynt sokkegarn.

1c

Min vanlige sokkepinne på så tynt garn er 2,5, og oppskriften er en gammel slager jeg har strikket ofte. Disse er i størrelse 41, og gikk rett på foten, da temperaturen gikk ned mot -24, uten den vanlige prosedyren med milobad og blokking.

1b

 

Og hvorfor ikke blogge litt, når man egentlig burde ha jobbet? Rettebunkene forsvinner ikke av seg selv, men det er godt med en liten pause likevel.

Nytt par er på pinnene, denne gang på pinne 3,5 og med fargene Lille E selv har valgt.

{ Leave a Reply ? }

  1. Elisabeth

    Flotte sokker, og i så kaldt vær burde du hatt to par utenpå hverandre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *