Rødtopp

Min gode venninne og jeg har nå i mange år gitt hverandre julekalender 1 desember, en tradisjon jeg setter stor pris på. Innholdet er hobbyrelatert, og ofte er det mye nøster og spennende oppskrifter som venter bak luken.

20160118_192637_HDR

En av oppskriftene i år var barnelue fra Sandnes garn. Ikke vet jeg hvilket hefte det er fra eller hva mønsteret heter, men jeg likte det såpass godt at det ble to på rappen; en grønn en til Lille E og en rød en til Store M – en lue i hver favorittfarge. Oppskriften er like enkel som den er genial; passformen er tommel opp, og strukturstrikken gjør seg godt.

20160118_180212_HDR

Luen ble prøvekjørt etter butterfly i svømmebassenget; små gutter har ikke tid til å føne håret etter svømmetreningen, så da er det godt å trekke en tykk lue med dobbel brett over ørene. Oppskriften er lagret og brukes nok igjen.

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Kjekt med ny lue i favorittfargen, og disse ser gode ut. Perfekt når det er kaldt, og man har vått hår. Og ellers også. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *