Tid for lek i snøen!

Endelig kom vinteren til oss. Den var etterlengtet og savnet, og derfor brukes mye tid utenfor i snøen, både med akebrett og ski. Men små gutter får også kalde halser, og snø i nakken er ikke morsomt. Vi har mange forskjellige buffer, og noen er mer brukbare enn andre. Da jeg så at europris hadde mønster på nettet, forsøkte jeg meg på en oppskrift på strikket buff. Pinne 7 gjorde at det gikk fort unna, og slike halser kan man ikke få for få av. Begge to ble prøvekjørt i snøen i dag, nedover brattbakken på rattkjelke, og gutta mente den holdt; ingen løssnø i nakken og ingen i munnen, full klaff med andre ord.

20160116_112230_HDR

{ Leave a Reply ? }

  1. mimouna

    Herlig bilde! Og så kjekt at du fant gode buffer. Klumpen har rotet bort sin, og halsene jeg har strikket er aaalt for barnslige. Så kanskje jeg må prøve en sånn jeg også. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *